Școala "Gheorghe Țițeica" a sărbătorit pe ritmuri de Lala Band

de Cuget Liber Marţi, 30 Aprilie 2013 325
Una dintre cele mai apreciate instituții de învățământ din municipiul Constanța a sărbătorit cea de-a 46-a aniversare. 
Consiliul de conducere al Școlii Gimnaziale nr. 30 "Gheorghe Țițeica" și Asociația de Părinți au dorit ca această zi să fie una dedicată cu adevărat elevilor și părinților acestora, care sprijină școala în toate demersurile sale școlare și extrașcolare. 
Ampla serie de manifestări s-a încheiat cu un emoționant moment, când directorul școlii, profesor Aneta Dragnea, a decernat, pe scena special amenajată cu ocazia acestui eveniment, premii de excelență celor 13 elevi de gimnaziu: Radu Dragomir, Mircea Timpuriu, Vlad Mărăscu, Bianca Roșu, Ioana Macovei, Elena Țiți, Cătălina Naum, Aișa Gelal, Melissa Mustafa, Melissa Demircan, Smaranda Vlad, Mihai Cazacincu și Carlo Dudnicenco -, care au reprezentat deja sau vor reprezenta Școala "Gheorghe Țiteica" la etapele naționale ale olimpiadelor naționale de fizică, limbă turcă, limbă franceză, educație pentru sănătate și ale Concursului de creativitate în fizică și tehnologii "Ștefan Procopiu". De asemenea, s-au acordat diplome speciale colaboratorilor fideli ai Școlii, doctorul Loti Popescu, șeful Biroului de Programe de Sănătate și Educație pentru Sănătate din cadrul Direcției pentru Sănătate Publică și asistentei Laura Halmache, din cadrul aceleiași instituții, dar și președintelui Comunității Aromâne, filiala Constanța, Gheorghe Șuțu. 
După această festivitate, publicul, s-a delectat cu un spectacol regizat de actrița Teatrului de Copii și Tineret "Elpis", Rovena Paraschivoiu, colaboratoare fidelă a Școlii "Gheorghe Țițeica" în organizarea de astfel de evenimente. Peste 200 de elevi au fost prinși în această desfășurare de forțe, momentul cel mai așteptat al spectacolului constituindu-l prezența unuia dintre membrii formației atât de în vogă a ultimilor doi ani, Lala Band. Levent Sali, fost elev al Școlii "Gheorghe Țițeica", a cântat și a dansat pentru asistență și, așa cum a declarat public la sfârșitul mini-concertului, pentru "cea mai tare școală din Constanța". 
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Cultură-Educație

Ultima oră

Titlurile zilei