Secretele unei vieți sănătoase, împărtășite elevilor din Medgidia

de Cuget Liber Vineri, 29 Ianuarie 2016 117
Astăzi, de la ora 14, o echipă formată din elevi și cadre didactice ale Liceului Teoretic "Nicolae Bălcescu" din Medgidia se va deplasa la Școala Gimnazială "Constantin Brâncuși", unde va organiza o masă rotundă cu tema "Principii de igienă individuală și colectivă".
Activitatea, organizată în baza parteneriatului încheiat cu școala gimnazială "Constantin Brâncuși", se înscrie în calendarul de activități de predare, formare, învățare din cadrul proiectului European "Healthy Life".
Elevii și cadrele didactice vor aborda problematica igienei celor mici și a adolescenților, atât la școală, cât și acasă și vor atinge un subiect de interes pentru cei care vor susține examene naționale, și anume igiena individuală în perioade de concursuri și examene școlare. La rândul lor, participanții vor disemina informațiile și rezultatele activității la orele de dirigenție, atât pentru elevii din ciclul gimnazial, cât și pentru cei din ciclul liceal.
Proiectul "Healthy Life" își propune să formeze atitudini și comportamente corecte față de propria persoană, să cultive dorința de a duce o viață sănătoasă și în armonie cu mediul înconjurător, ceea ce reprezintă o garanție a succesului individual și colectiv.
La masa rotundă, va lua parte și doctor Ionela Iorgovan, care le va vorbi participanților despre igiena dentară.
Aceeași activitate va avea loc și luni, 1 februarie, ora 10, dar la Școala Gimnazială "Lucian Grigorescu".
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Cultură-Educație

Ultima oră

Titlurile zilei