Specialiștii s-au pus la punct cu cele mai noi informații din domeniul cercetării

de Mirabela ȘERBĂNESCU Joi, 28 Mai 2020 213
Pentru că întâlnirile față în față sunt excluse la acest moment, Academia Navală "Mircea cel Bătrân" a mutat, anul acesta, cea de-a VI-a ediție a Conferinței Internaționale "SEA-CONF 2020" în mediul online. Ca urmare, schimbul de idei și dezbaterile s-au desfășurat pe patru secțiuni: Inginerie electrică, automatizare și informatică, Științe fundamentale, militare, lingvistice și sociale, Inginerie mecanică și Transport și management. La eveniment s-au înscris participanți din Bulgaria, Turcia, Croația, Ucraina, România, care au susținut 150 de lucrări. Potrivit reprezentanților instiituției de învățământ superior, conferința "SEA-CONF" reprezintă o inițiativă ambițioasă pentru comunitatea academică și științifică maritimă la nivel regional și internațional.
Aceasta duce mai departe un demers științific mai vechi al instituției, "Nav-Mar-Edu".
An de an, manifestarea reunește participanți din diverse domenii de interes din învățământul de marină și reprezintă o oportunitate atât pentru organizatori, cât și pentru participanți de a fi la curent cu cele mai noi informații în domeniile de cercetare.
Deși s-a desfășurat în mediul online, conferința de anul acesta a adus, din nou, în atenție subiecte de interes pentru comunitatea academică și științifică din domeniul maritim, lansând o serie de dezbateri și punând bazele unor viitoare proiecte de cercetare comune.

Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Cultură-Educație

Ultima oră

Titlurile zilei