Spectacolul „Dosarele Siberiei” se mută la Sala Studio a Teatrului de Stat Constanța

de Simona ANGHEL Joi, 03 August 2023 546
În agenda de spectacole a SEAS 2023, joi, 3 august, este programat la Teatrul de Vară Soveja, spectacolul „Dosarele Siberiei”.
Conform unui anunț făcut de conducerea Teatrului de Stat, această reprezentație se mută la Sala Studio a Teatrului de Stat Constanța, din strada Ion Lahovari nr. 2A, vizavi de Parcul Arheologic din centrul Constanței, din cauza unei situații neprevăzute de ordin tehnic care a intervenit la Teatrul de vară Soveja.
Data și ora spectacolului rămân neschimbate: 3 august, ora 21:00.
„Dacă, din diverse motive, nu mai doriți să fiți prezenți, contravaloarea biletului/biletelor vă va fi returnată, cu condiția de a anunța acest lucru cu nu mai târziu de jumătate de oră înainte de începerea spectacolului. Pentru biletele achiziționate online  puteți anunța printr-un email trimis la mystage, iar pentru biletele achiziționate în format fizic - puteți să le returnați direct la casieriile teatrului sau să ne trimiteți un email la [email protected], în termenul menționat, și vă vom anunța când puteți recupera contravaloarea biletelor”, mai precizează reprezentanții Teatrului de Stat.
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Cultură-Educație

Ultima oră

Titlurile zilei