Spectacolul „Privighetoarea” se joacă sâmbătă la Teatrul din Tulcea

de Mirabela ȘERBĂNESCU Joi, 09 Mai 2024 436
Sâmbătă, 11 mai, începând cu ora 12.00, echipa Teatrului „Căluțul de Mare” joacă spectacolul „Privighetoarea” pe scena Teatrului „Jean Bart” din Tulcea. Regia și scenariul sunt semnate de Vitalie Drucec, scenografia de Adrian Suruceanu, coregrafia de Oana Lavinia Pisaroglu, iar light design-ul îi aparţine lui Aurel Palade. Piesa, care este recomandată copiilor cu vârsta de peste şase ani îi are în distribuţie pe Denisa Iova, Cătălina Oțeleanu/ Leticia Albu, Emanuel Cristoiu, Daniel Minciună, Andrei Stroescu, Dan Cojocaru, Cristian Mitescu, Clara Ghiuvelechian, Inga Marcu, Narcisa Hanganu.
Spectacolul, realizat cu mult profesionalism, emoție și culoare, oferă spectatorilor o lecție de viață despre prietenia adevărată, iubirea necondiționată, acceptare și toleranță dar și despre perfecțiune.
Privighetoarea reușește să îl impresioneze pe capriciosul împărat al Chinei prin cântecul ei, prin noblețea sufletească și frumusețe, dar și prin loialitate și înțelepciune, timbrul ei deosebit neputând fi comparat în nici un fel cu cel al Privighetorii mecanice, care este și ea frumoasă, dar artificială. Alături de personajele menționate mai sus, spectatorii îi vor întâlni pe Povestitor, Sfetnic, Capelmaistru, Moartea și pe Fetele de la Curte.
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Cultură-Educație

Ultima oră

Titlurile zilei