Ștefan Hrușcă: "La Constanța mă simt la fel de bine ca odinioară, la cenaclu"

de Simona ANGHEL Vineri, 12 Decembrie 2014 129
Cu aceeași voce clară și calină, cantautorul Ștefan Hrușcă a reușit să transforme într-o mare familie cei peste 700 de spectatori constănțeni care au umplut până la refuz sala Casei de Cultură din Constanța miercuri, 10 decembrie.
Am asistat la intrare la implorări din partea celor care-și mai doreau un bilet "măcar în picioare" la spectacolul de Colinde tradiționale susținut de acest îndrăgit cântăreț.
Concertul a debutat cu un potpuriu din colindele cele mai dragi românilor, după care, Ștefan Hrușcă a simțit nevoia să justifice absența de pe această scenă anul trecut. "Am fost rugat și de românii de pe alte meleaguri să-i ajut să intre în atmosfera sărbătorilor și nu am putut
să-i refuz", a mărturisit el. Încet-încet, au urmat toate celelalte colinde românești, iar la "Linu-i lin și iarăși lin" sala a intrat în atmosfera de spectacol fredonând îndrăgitul refren. De altfel, de la acest colind parcă s-a declanșat un declic în sală, constănțenii fiind de-a dreptul fermecați. "Să nu uitați niciodată că aceste colinde sunt emblema noastră", a răsunat de la microfon declarația lui Hrușcă.
Un moment de maximă emoție a fost acela în care Ștefan Hrușcă a interpretat "Rugă pentru părinți", melodie care de altfel l-a făcut celebru în urmă cu decenii la Cenaclul Flacăra, mărturisind că datorează ceea ce este acum lui Adrian Păunescu.
La finalul concertului a declarat pentru "Cuget Liber" că mulțumește publicului constănțean pentru căldura cu care îl primește: "De fiecare dată la Constanța mă simt ca odinioară, la Cenaclul Flacăra".
Taguri

Comentează știrea

1. Comentariu marcat ca fiind necorespunzător

Acest comentariu contravine regulilor și condițiilor de utilizare a site-ului CugetLiber.ro. Conținutul lui poate fi inadecvat sau chiar ofensator pentru vizitatori. Daca ai luat la cunoștință avertismentul și dorești să citești acest comentariu pe propria răspundere click aici.

jivina ahtiata dupa bani
13 decembrie 2014
Tu-ti cristosu matiii hrusca

rai al draccului, posedat de fiara lacomiei esti.

Alte știri din sectiunea Cultură-Educație

Ultima oră

Titlurile zilei