Studenții de la "Ovidius" se perfecționează

de Mirabela ȘERBĂNESCU Joi, 31 Octombrie 2019 275
Universitatea "Ovidius" din Constanța (UOC) începe campania de informare a studenților înscriși la cursurile de la programele de licență/master despre procesul de selecție și recrutare în proiectul "ProInfo - pregătirea resursei umane în Informatică", care vizează securitatea cibernetică. În cadrul activității "Dezvoltarea și pilotarea a 6 cursuri (oferte educaționale) cu conținut inovator și componentă aplicativă", adresate studenților din ciclul de studii de licență/master experți reputați în domeniul securității cibernetice, alături de specialiștii UOC, vor susține training-uri practice celor interesați de un domeniu disruptiv și captivant, așa cum este cybersecurity-ul. 

Campania de informare vizează toți studenții, cu excepția celor de anul I, de la programele de studii universitare de licență/masterat, care funcționează în cadrul Universității "Ovidius" din Constanța. 

Primul eveniment în cadrul campaniei va avea loc în data de 1 noiembrie, la ora 10.00, în Aula B, din bulevardul Mamaia nr. 124, la Facultatea de Matematică și Informatică.

Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Cultură-Educație

Ultima oră

Titlurile zilei