Talent și îndemânare în tehnologii, la Liceul "Hurmuzescu" din Medgidia

de Andreea PERHAIȚĂ Luni, 28 Decembrie 2015 120
Concursul județean "Talent și îndemânare în tehnologii" a fost lansat de Liceul Tehnologic "Dragomir Hurmu-zescu" Medgidia la începutul lunii decembrie și a debutat cu faza pe școală desfășurată zilele trecute.

Pentru această etapă, elevii școlii s-au pregătit și au participat în număr mare la cele două secțiuni. Este vorba despre secțiunea "Fii masterchef pentru o masă festivă" - concurs de preparare a mân-cărurilor cu specific tradițional pentru mesele festive organizate în diverse ocazii și secțiunea "Utilizarea materialelor reciclabile" - concurs pentru realizarea de obiecte din materiale reciclabile. La această din urmă secțiune, elevii au urmat tematicile "Creează-ți singur accesoriile dorite", "Nu aruncăm, remo-delăm", "Reutilizăm hârtia în scopul protejării pădurii" și "Montaje altfel!".

"Produsele realizate de elevi la cele două secțiuni au fost dedicate săr-bătorilor de Crăciun și au fost apreciate atât de juriu cât și de ceilalți elevi sus-ținători ai echipelor din concurs. La final, elevii au fost premiați și s-au bucurat de momentele petrecute împreună în spiritul Sfintelor Săr-bători", explică prof. Roxana Elena Popescu, consilierul de imagine al unității de învățământ. 

Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Cultură-Educație

Ultima oră

Titlurile zilei