Târgul de toamnă al elevilor Școlii "Adrian Rădulescu" din Murfatlar

de Simona ANGHEL Joi, 24 Octombrie 2013 137
"Târgul de toamnă" al copiilor, organizat în acest sezon de elevii ciclului primar al Școlii Gimnaziale "Adrian V. Rădulescu", a devenit o tradiție în orașul Murfatlar.
Aflat la a IV-a ediție, târgul a avut loc în parcul din fața clădirii Primăriei, unde edilul localității, Valentin Saghiu, a participat ca și cumpărător printre standurile organizate de elevi.
În acest an, activitatea a reunit în jurul bunătăților din bucătăria toamnei elevii școlii, învățători și profesori, chiar și preșcolari ai Grădiniței nr. 2, părinți și bunici. Micii gospodari s-au întrecut în aranjarea standurilor cu ornamente specifice toamnei, punând la loc de cinste plăcintele cu mere sau dovleac, prăjiturile cu nucă, dar și borcanele cu murături, compoturi ori gemuri delicioase. Au demonstrat astfel că sunt buni cunoscători a tot ce înseamnă pregătire pentru umplerea cămărilor cu provizii pentru iarnă, dar au dovedit că au și spirit antreprenorial.
Deschiderea târgului a fost marcată printr-un program artistic ce a cuprins frumoase melodii dobrogene cântate de talentații elevi Teodora Sandu, Cristiana Marin și Radu Neș, precum și dansuri moderne prezentate de eleve ale claselor a IV-a B și a V-a A. Alături de micii interpreți a participat cu dansuri dobrogene și Ansamblul Casei de Cultură a orașului. Fondurile strânse din vânzarea produselor vor fi folosite pentru înfrumusețarea claselor. 
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Cultură-Educație

Ultima oră

Titlurile zilei