Teatrul de Stat Constanța, pe scena Festivalului Național de Comedie, cu piesa ”Goi pușcă”

de Simona ANGHEL Miercuri, 12 Octombrie 2022 255
În această seară, pe scena Teatrului Dramatic „Fani Tardini” din Galați, echipa Teatrului de Stat din Constanța va prezenta piesa „Goi pușcă”, de Simon Beaufoy, după filmul „Full Monty” (regia: Vlad Cristache), în cadrul celei de-a XXXIII-a ediții a Festivalului Național de Comedie.
Scenografia spectacolului este semnată de Mădălina Niculae, coregrafia, de Ștefan Lupu, iar lighting design-ul, de Alexandru Bibere. Asistent de coregrafie este Florina Stănculeţ.

În distribuție: Marian Adochiţei, Ionuț Paul Ștefan, Iulian Enache, Theodor Șoptelea, Florentin Roman, Ștefan Mihai, Matei Doreanu, Alina Manţu, Florina Stănculeţ, Liliana Cazan, Dan Cojocaru, Andrei Cantaragiu, Adrian Dumitrescu, Remus Archip, Andrei Bibire, Laura Iordan Adrian, Georgiana Mazilescu, Lana Moscaliuc, Cristiana Luca.
Jucată cu un real succes în Stagiunea Estivală a Artelor Spectacolului, piesa spune povestea celor șase șomeri din Sheffield care, ajunși la capătul puterilor, decid să facă împreună un show de striptease pentru toate femeile din oraș, în speranța unei redresări financiare. Ei încearcă să-și rezolve, astfel, diversele probleme: unul nemaiputând să plătească pensia alimentară și să-și vadă copilul, prietenul său cel mai bun îndepărtându-se de soția lui, căci nu se mai simțea bărbat îndeajuns, altul mințindu-și în fiecare zi soția că pleacă la muncă, pentru a nu-i provoca o decepție, deși era șomer de 6 luni, iar altul fiind în pragul sinuciderii. O comedie britanică plină de suflet, care a avut un succes imens la ecranizare, numărându-se printre filmele cult din anii '90.
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Cultură-Educație

Ultima oră

Titlurile zilei