Trupa Bosquito revine la Harlequin, cu concertul „Rapsodii de toamnă”

de Simona ANGHEL Vineri, 18 Noiembrie 2022 91
„Încă ne hrănim cu amintirea concertului «22 de ani - 22 de cântece de dragoste». Încă de atunci ne-am propus să ne întoarcem la Harlequin by the Sea și să propunem un show și mai bun. Iată că a venit momentul! Ne vedem sâmbătă, 19 noiembrie, pentru o seară specială de toamnă”, transmit membrii trupei Bosquito.
După comeback-ul din ultimii ani, Bosquito se bucură de o popularitate renăscută, trupa fiind printre cele mai active din România la capitolul apariții live. Trupa s-a concentrat exclusiv pe activitatea concertistică, fiind unul din artizanii principali ce susțin ideea de industrie muzicală bazată pe un box-office real în funcție de vânzarea de bilete.
Așadar, sâmbătă, 19 noiembrie, de la ora 21, constănțenii sunt așteptați pentru o reîntâlnire cu această îndrăgită trupă - formată din Radu Almășan (voce, chitară acustică, chitară electrică, keys, muzicuță), Ciprian Ioan Pascal (chitară acustică, chitară electrică, mandolină, charango, keys, pian, voce), Dorin Țapu (tobe, percuție, chitară electrică, synth, voce), Mircea Preda „Burete” (bass) - în concertul intitulat „Rapsodii de toamnă”.
Preț bilet – 79 lei. 
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Cultură-Educație

Ultima oră

Titlurile zilei