Universitatea "Ovidius" ÎȘI SUSPENDĂ CURSURILE

de Simona ANGHEL Sâmbătă, 07 Ianuarie 2017 1260
După ce școlile din Constanța au luat decizia de a suspenda cursurile timp de două zile, respectiv luni și marți, din cauza vremii neprielnice, aceeași măsură a  fost luată și de conducerea Universității Ovidius. 

"Având în vedere condițiile meteorologice din ultima perioadă, conducerea Universității "Ovidius" din Constanța a decis suspendarea cursurilor în zilele de luni, 9 ianuarie, și marți, 10 ianuarie. Cursurile universitare vor reîncepe miercuri, 11 ianuarie."




Taguri

Comentează știrea

USR
8 ianuarie 2017
alti oportunisti...

noua Senatoare de COnstanta este profesor Universitar la aceasta Universitate unde portivt declaratie de avere numai anul trecut a câștigat 149.604 lei ... iar salariul de Senator este de 6mii lei )))) da, ea s-a bagat in acest partid pentru binele romanilor )))) cum sa dai din mana 12mii lunar pe 6mii lunar? asta arata ca are diverse interse... nu mai pun ca are si vreo 5 patiserii, alte venituri... cand vor trai bine proprii lor angajati atunci vom putea sa speram si noi ... dar cum salariile lor sunt de cc noi nu avem nicio sansa cu acesti noi oportunisti.... si noul deputat al tot tot un oportunist este... pai, a primit o suma considerabila pentru a reprezentat o asociatie de locatari intr un proces unde pe x spatiu verde se construia un bloc, a reusit anularea constructiei si gata, ce sa mai...el lupta pentru drepturile romanilor... in parlament nu este ca la judecatorie ...dar romanii au pus botul la acest nou bandit...

Alte știri din sectiunea Cultură-Educație

Ultima oră

Titlurile zilei