Week-end plin de evenimente culturale la Medgidia

de Simona ANGHEL Vineri, 21 Martie 2014 97
În perioada următoare, Casa de Cultură "I.N. Roman" din Medgidia va desfășura mai multe activități culturale și educative, care au debutat ieri cu premierea copiilor care au participat la cea mai recentă ediție a concursului de șah organizat în cadrul Casei de Cultură.
Astăzi, de la ora 11, Casa de Cultură "I.N. Roman" în colaborare cu Clubul Copiilor din Medgidia prezintă piesa de teatru "Nuielușa fermecată", adaptare după basmul "Nuielușa de argint" de Călin Gruia.
Sâmbătă, 22 martie începând cu ora 13, Casa de Cultură găzduiește sărbătoarea de "Nawrez", organizată de UDTTMR - filiala Medgidia.
Duminică, 23 martie, de la ora 11, va avea loc un recital de pian și balet organizat de Primăria Municipiului Medgidia, Serviciu Cultură și Centrul Cultural Județean "Theodor T. Burada" Constanța - filiala Medgidia. Recitalul "Primăvara în acorduri de pian și pași de dans", prezentat de Florin Oprică, va fi susținut de elevii claselor de pian - profesor Angela Bejenaru și balet - profesor Mariana Baran. 

Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Cultură-Educație

Ultima oră

Titlurile zilei