Amenajează un Spa la tine acasă…

de Cuget Liber Joi, 17 Octombrie 2013 147
Relaxarea supremă, aromele îmbătătoare, decorul specific unui Spa, de toate acestea te poți bucura nu doar la saloane și hoteluri, ci chiar la tine acasă. Cu o investiție minimă și câteva idei inspirate poți amenaja în baia ta de la bloc un mic colț de rai.
Arome, lumânări…
Spa-ul trebuie să te ducă cu gândul la natură, la liniștea și pacea pe care aceasta ți-o oferă. Prin urmare, potrivit Click,ro, atunci când vorbim de amenajarea de tip spa în baie, trebuie să luăm în calcul arome de lămâie, ghimbir, scorțișoară, ceai verde sau portocală, lumânărele, plante și decorațiuni din ratan.
Placarea pardoselii și pereților
Gresia și faianța trebuie să fie mate, în nuanțe naturale, de bej, crem, care să imite piatra, exclus mov, albastru, roșu...
Ordine, ordine…
Nu uita de ordine! Deci scapă de aglomerația de șampoane, geluri de duș, creme puse la loc de cinste pe marginea căzii sau pe etajere. Aglomerația e obositoare, iar într-un spa nu ai nevoie de așa ceva. Pune-le pe toate în cutii de ratan, așezate chiar unele peste altele. Sau valorifică spațiul de sub chiuvetă, pe care îl ascunzi privirilor montând o mască.
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Diverse

Ultima oră

Titlurile zilei