Ce este o relație poliamoroasă?

de Cuget Liber Marţi, 19 Februarie 2013 551
Este adevărat că oamenii căsătoriți care fac sex cu altcineva decât partenerul se supun practic definiției infidelității. Dar cei care practică un stil de viață poliamoros subliniază diferențele. 

În această situație nu există infidelitate deoarece nu este implicată nici o înșelare. Una din regulile de bază ale poliamorismului este că totul se face pe față, totul se știe. Există câteva tipuri de situații poliamoroase:
- Căzând de acord, cuplurile se angajează în sex în trei, cu un partener pe care îl aleg amândoi. Ei pot păstra același partener pentru întâlniri repetate sau pot alege un partener nou pentru fiecare întâlnire.
- Ducând thresome-ul cu un pas mai departe, ei se pot angaja într-o relație sexuală de patru persoane, cu un alt cuplu, în care toți participă activ la întâlnire.
- Este posibil și ca partenerii să se implice separat în sex cu alte persoane, în timp ce partenerul nu trebuie să participe, dar poate să observe.
- În unele cazuri, cuplul poate stabili o relație de grup, aproape ca un parteneriat comun, în care fac cu rândul în a avea relații sexuale cu partenerii din cadrul strâns al grupului, fără să primească parteneri din afară.
- Unele cupluri poliamoroase din comuni-tatea tantrică găzduiesc în mod repetat și/sau participă la exerciții spirituale și întâlniri specific realizate pentru "împărtășirea dragostei". La aceste evenimente partenerii pot selecta alte persoane cu care pot să facă sex, eventual în timp ce partenerii lor li se alătură sau privesc. (sursa: www.sexgen.ro)

Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Diverse

Ultima oră

Titlurile zilei