Ce probleme indică apariția coșurilor

de Cuget Liber Marţi, 28 Mai 2013 329
În medicina tradițională chineză, coșurile de pe față sunt considerate semnale din interior, mai precis, locul unde acestea apar pe chip indică nereguli într-o anumită zonă a organismului, cel mai probabil un organ disfuncțional. 
Așadar, nu doar măsurile externe, respectiv cele pe care ți le recomandăm în continuare, rezolvă problemă, ci este necesară o programare la medic.
Frunte - Semnal specific vezicii biliare
Măsuri externe. Două dintre motivele "tehnice" cauzatoare de coșuri pe frunte (sau care le pot întreține) sunt bretonul și reziduurile de produse de curățare. Caută să-ți eliberezi fruntea, mai ales dacă obișnuiești să-ți coafezi bretonul cu produse de styling, și clătește bine (preferabil sub duș) spuma sau loțiunea de spălare de pe toată suprafața pielii.
Nas - Semnal specific inimii
Măsuri externe. Fiind o zonă predispusă la coșuri, din cauza multitudinii de pori și producției de sebum, nasul are nevoie de o atenție sporită. Asigură-te întotdeauna că nu exagerezi curățând nasul cu produse abrazive, că porii sunt închiși după fiecare tratament facial, înainte de a aplica o cremă hidratantă non-comedogenă. Ți-ar fi util și un produs pentru micșorarea și sigilarea porilor!
Obraji - Semnale specifice: stângul corespunde plămânilor, iar dreptul ficatului
Coșurile apărute pe obraji pot fi o consecință a machiajului cu produse necorespunzătoare, a demachierii incomplete sau amânate pe-a doua zi, dar și a folosirii telefonului mobil, cu ajutorul căruia transferi pe față toate bacteriile acumulate de prin geantă, buzunare și alte locuri în care îți ții smartphone-ul.
Deci, nu sări peste curățarea zilnică a feței și ai grijă ce anume îți atinge pielea!
Bărbie - Semnal specific sistemului digestiv sau aparatului reproducător
Și aici, coșurile pot apărea din cauza îndepărtării defectuoase a produselor pentru curățarea feței, dacă obișnuiești să te demachiezi în fața oglinzii; șterge conturul feței, de jur împrejur, cu o dischetă umezită. (sursa:cosmopolitan.ro)
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Diverse

Ultima oră

Titlurile zilei