Cea mai tare aventură off-road din Dobrogea

de Cuget Liber Sâmbătă, 24 Noiembrie 2012 642
Sâmbătă, 24 noiembrie, JCI Constanța, Asociația "Off-road în Dobrogea", Active Trening și Asociația "România - Dacia Casa Noastră" au pregătit aventura off-road a acestei toamne, urmată de "Umanitara de Crăciun". 

Prin evenimentul JCI PLAY 4x4 ediția a patra "Comoara dacilor", organizatorii își propun să transforme o zi din viața participanților alături de profesioniști ai jocului, precum Active Training, într-o zi de "oameni de afaceri la joacă", unde vor avea ca parteneri de joacă antreprenori din Constanța și împrejurimi (membrii JCI Constanța, membrii offroadindobrogea.ro, parteneri JCI Constanța și oameni de afaceri pasionați de activitățile în aer liber și off-road).
Startul se dă în fața Muzeului de Istorie Națională și Arheologie Constanța din Piața Ovidiu, unde se vor forma echipele. Traseul parcurs va fi: Constanța - Năvodari - Lacul Tașaul - Piatra - Palazu Mic - Gura Dobrogei - Târgușor - Mireasa - Gălbiori - Băltăgești - Capidava. Participanții la eveniment vor lucra în echipă, vor afla informații interesante despre trecutul meleagurilor noastre, vor admira Dunărea și alte peisaje memorabile, altfel spus vor descoperi comorile Dobrogei. O oprire este programată la tabăra Danais - un proiect al asociației "România - Dacia Casa Noastră" - lângă Cetatea Capidava, unde va avea loc Olimpiada Dacilor. Probele vor fi inspirate din jocurile tradiționale dacice. Tot aici se va lua și prânzul. De asemenea, organizatorii au pregătit surprize pentru toți participanții. La toate acestea, se adaugă interacțiunea cu oameni din mediul de afaceri constănțean și o experiență off-road de neuitat.
Pe lângă scopul principal de a face off-road business networking, acțiunea are și un scop secundar, de a strânge fonduri din donații pentru "Umanitara de Crăciun 2012", ce va avea loc pe 22 decembrie - și pentru ong-uri cu activități umanitare și cultural-istorice.
Dacă până sâmbătă, 24 noiembrie, înscrierea a fost redusă de la 400 lei la 100 lei, în ziua evenimentului aceasta costă 150 lei/persoană, JCI Constanța rezervându-și dreptul de a selecta participanții în limita locurilor disponibile.
Se poate participa chiar și fără a avea mașină personală 4x4 sau loc în mașina unui prieten cu un cost suplimentar de 50 lei / persoană plătibil sâmbătă, 24 noiembrie. 

Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Diverse

Ultima oră

Titlurile zilei