Cum să te ferești de obsedații sexual de pe Internet

de Cuget Liber Marţi, 26 Martie 2013 280
Numărul poveștilor de dragoste care încep online este în creștere, dar pe internet poți găsi și oameni ale căror intenții sunt mai puțin nobile. Află cum să te ferești de obsedații sexual de pe internet, pentru a evita situațiile neplăcute sau chiar periculoase.

Evită supraexpunerea
Cu cât publici mai multe poze online cu tine, cu atât crește riscul de a deveni ținta unui obsedat sexual. Chiar și pe Facebook, unde ai un cont privat și comunici doar cu oameni pe care îi cunoști, poate fi mai înțelept să eviți să publici poze care pot avea conotații sexuale.

Atenție la discuțiile cu străini
Discuțiile cu tentă sexuală între doi străini sunt întotdeauna un semnal de alarmă. Obsedații sexual știu bine să-și ascundă identitatea și intențiile, astfel încât adesea pozează în adolescenți.
Când te contactează necunoscuți pe diverse site-uri pentru discuții cu tentă sexuală, păstrează-ți distanța și nu te lăsa antrenată de astfel de subiecte. În primă fază, obsedații sexual se pot excita de la pozele tale, dar și de la orice discuție cu subînțeles.
Dacă ești pe un site de dating, urmează aceleași reguli și abține-te de la discuții deocheate cu străini.
Păstrează-ți anonimatul
Chiar dacă îți folosești numele real pe Facebook sau în alte rețele sociale unde interacționezi cu prietenii, păstrează-ți anonimatul pe orice alt site. Nu folosi aceleași nume de utilizator pe toate site-urile și asigură-te că nu sunt foarte apropiate de numele tău real.
Folosește "Ignore" și "Block"
Cele mai multe site-uri îți oferă opțiunea să raportezi încălcări ale termenilor de utilizare, dar înainte să le folosești atunci când crezi că ai de-a face cu un obsedat sexual, apelează la funcțiile "Ignore" și "Block".
(sursa: www.eva.ro)

Taguri

Comentează știrea

vanatorul
26 martie 2013
obsedati

Eu as zice ca alea de la eva.ro sunt un pic obsedate ca se tin barbatii de ele. Dar de femei obsedate sexual n-au auzit?

Alte știri din sectiunea Diverse

Ultima oră

Titlurile zilei