Obosită după o noapte de sex? Iată ce trebuie să faci

de Cuget Liber Vineri, 28 Iunie 2013 430
Felul în care arăți în dimineața de după sex este foarte important pentru un bărbat. Degeaba arăți perfect seara, dacă dimineața arăți obosită și nearanjată. Așa că, nu ar strica să te folosești de câteva trucuri care să te ajute:
Gene și sprâncene vopsite. Dacă știi că urmează să petreci o noapte cu noul tău iubit, atunci când te duci la cosmetică pentru epilat, încearcă să-ți vopsești și genele și sprâncenele, dacă vrei ca în dimineața de după ochii tăi să pară conturați și fără machiaj. Chiar dacă nu obișnuiești să faci acest lucru, vei vedea că un astfel de răsfăț te va face să arăți mult mai bine, mai ales dacă ai o nuanță de păr mai deschisă.
Dormi pe spate. Poate că o să ți se pară ciudat, dar dacă vrei ca fața ta să arate bine când te trezești, încearcă să dormi pe spate. Dacă dormi pe burtă, capul tău va exercita o presiune asupra feței și favorizează apariția acelor urme inestetice cu care ne mai trezim uneori. De aceea, este recomandat să dormi pe spate, astfel gravitația va permite sân-gelui să circule mai ușor, evitând aspectul de față umflată dimineața.
Apa rece. Apa rece face minuni pentru tenul tău. Poate ai auzit de mai multe ori acest lucru și ți-a venit mai greu să crezi, dar chiar așa e. Apa rece stimulează circulația sanguină, reduce pungile de sub ochi, cearcănele și închide porii. Stropește-ți fața cu apă rece timp de un minut, pentru a reda frumusețea ta naturală.
Crema BB. Tot din seria lucruri pe care le poți face înainte să se trezească el, însă nu exagerate: poți să folosești o cremă BB. Această cremă minune acoperă imperfecțiunile, maschează pigmentările, porii și semnele lăsate de acnee, uniformizând nuanța tenului și conferă tenului un aspect sănătos.
Împletește-ți părul. Un alt truc de care te poți folosi este o coadă împletită. Înainte să te culci îți poți împleti părul într-o coadă foarte lejeră. Astfel, în dimineața de după părul tău va arăta foarte sexy, cu niște bucle lejere perfecte.
(Sursa: www.eva.ro)
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Diverse

Ultima oră

Titlurile zilei