Rețete pentru pici Pește umplut cu ciuperci

de Florentina BOZÎNTAN Sâmbătă, 24 Septembrie 2011 1038
Ingrediente: un kilogram de pește, de preferință crap; jumătate de kilogram de ciuperci, două cepe rase, doi căței de usturoi, o lingură de făină, 250 grame de unt, o lingură bulion de roșii, pătrunjel, sare și piper.Mod de preparare: Se curăță peștele, se scot intestinele, se spală bine, se șterge și se sărează. Ciupercile spălate se taie feliuțe subțiri și se înăbușă cu ceapa rasă, usturoiul pisat, o linguriță de pătrunjel tocat mărunt, sare, piper, făină și bulion. Cu această compoziție se umple burta peștelui, se leagă cu ață și se așează într-o tavă; lângă se pune restul de unt, tăiat bucățele și două sau trei linguri de apă. Se bagă la cuptor pentru o oră. Din când în când se stropește peștele cu sosul din tavă. După ce s-a copt peștele, se scoate ața și se servește fierbinte. Poftă bună!
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Diverse

Ultima oră

Titlurile zilei