Român bătut de patronul din Italia pentru că a îndrăznit să-și ceară salariul

de Cuget Liber Marţi, 03 Septembrie 2013 94
Un tânăr muncitor din orașul Panciu, angajat la o firmă din Italia, susține că a fost agresat de patron pentru că a îndrăznit să-și ceară salariul, scrie ziaruldevrancea.ro.

Tânărul a povestit cum patronul i-a dat inițial o palmă degeaba, în urma unei neînțelegeri legate de un furgon pe care l-a acuzat că l-a condus fără permisiunea sa. "Am trecut cu vederea palma aceea și mi-am reluat munca fără să mă mai gândesc, în speranța că fusese un accident, o scăpare la nervi", a relatat Costinel. Numai că, în aceeași seară, la cererea făcută patronului de a-i da un rest de 50 de euro, acesta l-a apucat de gât trăgându-i cu furie palme și pumni până ce nu a mai știut de el.

Tânărul a avut nevoie de internare și îngrijiri câteva zile la spitalul din Frascati. La inițiativa Partidului Identitatea Românească romanii din zonă s-au adunat în centrul localității pentru a protesta împotriva violenței la locul de muncă, pornind de la cazul agresiunii fizice suportate de tânărul muncitor.

Taguri

Comentează știrea

italy
3 septembrie 2013
normal

Pai dupa ce i-a luat furgoneta blat sa mai faca si el o combinatie romaneste asa, s-a dus si i-a cerut si rest 50 de euro. Cum sa nu-l iei la bataie ?

Alte știri din sectiunea Diverse

Ultima oră

Titlurile zilei