Românii au talent la bani: cât câștigă pe an boss-ul de la Pro TV

de Cuget Liber Marţi, 24 Aprilie 2012 1354
Dacă salariul Andreei Esca este marea enigmă a momentului, cel al lui Adrian Sârbu, șeful său, este mai ușor de aflat. "Părintele Pro TV" a avut în 2011 venituri de peste 3,7 milioane de dolari în cadrul Central European Media Enterprises (CME), compania care operează în România toate posturile Pro TV SA, scrie paginademedia.ro.
Președinte și CEO în cadrul companiei de media care activează în mai multe țări din Europa, Sârbu a avut un salariu fix de 1,8 milioane de dolari, la care s-au adăugat bonusuri și compensații de peste 1,9 milioane de dolari, potrivit raportului anual publicat recent.
Adrian Sârbu, președinte și CEO al grupului de presă Central European Media Enterprises (CME), a încasat un pachet salarial în valoare de 5,5 milioane dolari în 2010, cu 42% mai mare decât în 2009, când a primit 3,9 mil. dolari, potrivit unui document oficial al companiei.
Taguri

Comentează știrea

Radu B
24 aprilie 2012
Pentru a lauda actuala putere ???

Mult foarte mult, mai mult decat fostul Nas de la B1, mai mult si decat cei de la TVR :)

Constantean
26 aprilie 2012
magarie

Normal ca are bani, cat timp statul sterge in mod regulat, ani in sir, datoriile PRO TV. Mia datoria de la intretinere nu mi-o sterge nimeni...

Alte știri din sectiunea Diverse

Ultima oră

Titlurile zilei