Sfârșit șocant al unui ritual de exorcizare

de Cuget Liber Vineri, 21 Iunie 2013 459
O ceremonie religioasă de exorcizare a "demonilor" ce s-ar fi aflat într-o femeie s-a sfârșit de-a dreptul tragic. O femeie stropită cu apă sfințită în timpul unui ritual de exorcizare a demonilor a făcut o criză cardiacă și a fost transportată la spital, scrie Daily Mail.


Potrivit oficialilor din Riverton, Wyoming, salvarea a răspuns unui apel de urgență și a ajuns la fața locului, într-o casă din SUA unde se derula ritualul. Femeia supusă exorcizării respira, ea a fost totuși dusă la spital unde a fost stabilizată. Cei care efectuau ritualul de exorcizare au declarat poliției că femeia era posedată de un demon "mușcător", care a spart geamurile din casă și i-a mușcat pe membrii familiei.

Polițiștii au precizat că în casa cu oricina nu s-a observat, de fapt, nicio activitate paranormală sau vreo urmă a demonului invocat. Alte ritualuri de exorcizare au avut un final mult mai trist. Un caz asemănător petrecut în SUA s-a sfârșit cu moartea unui copil de doi ani. Un bărbat din Virginia a fost condamnat la 20 de ani de închisoare, la începutul acestei luni, citează realitatea.net. 


Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Diverse

Ultima oră

Titlurile zilei