Te-a părăsit? Cinci pași ca să-l uiți

de Cuget Liber Luni, 30 Septembrie 2013 97
Să iubești pe cineva care nu te mai iubește este un sentiment îngrozitor. Iată cinci metode ca să scapi repede de amintirile cu el și să-l uiți! E greu, dar nu imposibil să accepți că există viață și după o relație care s-a terminat. Timpul vindecă toate rănile sufletului, este adevărat, dar nu-i așa că n-ai prea mult timp sa aștepți să fii din nou fericită? Iată câteva metode, recomandate de psihologi, care te vor ajuta să nu mai trăiești din amintiri și să-ți vezi de viață.
Acceptă-ți tristețea
Nu te gândi că ești ridicolă dacă ai plânge non stop și dacă ai adunat în tine tot acest amestec de durere, ură și frustrare. E normal să simți asta.
Plângi cat vrei acasă, când nu te vede nimeni, ori pe umărul unei prietene bune, uită-te la filme siropoase (terapia cu filme face minuni), acceptă ceea ce simți, pentru a te putea elibera repede de aceste sentimente.
Nu da vina pe tine
Pentru o relație care nu merge, vinovații sunt întotdeauna doi. Analizează-ți greșelile, pentru a putea învăța pe viitor din ele, dar nu te tortura cu sentimente de vinovăție.
Nu-ți face speranțe false
"Poate e doar o fază". "Poate are nevoie de puțin spațiu și se va întoarce la mine". "Poate de fapt mă iubește și o să mă trezesc din nou cu el la ușă." "O să mă sune, știu că o să mă sune din nou. "Iți sunt străine aceste gânduri? Dacă nu, atunci nu le lăsa să te otrăvească. Acceptă că s-a terminat și privește cu speranță doar înainte!
Bucură-te de timpul petrecut cu... tine
Ieși la shopping, mergi la un salon de înfrumusețare, citește, fă sport, ascultă muzică. Fă tot ce ți-ai dorit să faci și n-ai apucat pe vremea când erai "cuplată". Bucură-te de momentele cu tine pentru a te putea bucura, în scurt timp, de noi și frumoase momente în doi.(sursa:www.femeia.ro)
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Diverse

Ultima oră

Titlurile zilei