Trucuri care te ajută să pari mai înaltă

de Cuget Liber Sâmbătă, 07 Septembrie 2013 71
Iată câteva trucuri vestimentare ce te ajută să pari mai înaltă:
1. Spune Da pantalonilor cu talie înaltă, care dacă îi porți cum tre-buie, te fac să pari mai înaltă. Fie că e vorba de o fustă, skinny jeans sau pantaloni scurți, poartă-le cu un top scurt sau băgat în pan-taloni.
2. Deși cocul de balerină nu te va ajuta să fii mai înaltă, va crea impresia de verticalitate și implicit de înălțime.
3. Foarte scurt sau foarte lung. Persoanele cu o statură mignonă trebuie să poarte fustele și pantalonii fie foarte lungi, până în pământ, fie foarte scurte. Nu te avantajează sub nici o formă cele de lungimi medii.
4. Ținutele uni te ajută și ele să dai impresia unei siluete mai înalte, prin crearea unei iluzii optice de verticalitate.
5. De vreme ce pantofii cu toc nu sunt o opțiune de fiecare zi, alege să porți balerini cu vârful ascuțit.
6. Poartă decolteuri în V, care îți alungesc linia gâtului și te fac să pari mai înaltă. În plus, dacă ai sânii mici și nu riști să îi arăți, poți încerca un decolteu în v mai adânc, extrem de sexy și de trendy în această perioadă.
7. Evită pantalonii care îți taie piciorul într-un mod ciudat. Ai grijă atunci când îți cumperi pantalonii, aceștia să aibă lungimea potrivită, sau să îi modifici dacă sunt prea lungi, așa cum se întâmplă de cele mai multe ori!
8. Evită centurile late în talie și limitează-te la cel subțiri, care îți accentuează formele discret.
9. Părul mai scurt, spre exemplu un bob lung sau până la umeri, te face să pari mai înaltă, pentru că îți lasă la vedere gâtul și umerii.
10. Evită gențile supradimensionate, oricât de mult ai avea nevoie de ele. Cu cât mai mici, cu atât mai șic și mai utile pentru statura ta.
11. Dungile verticale sunt în trend, așa că nu îți va fi greu să găsești astfel de obiecte vestimentare și păcălesc privirea să te facă să pari mai înaltă decât ești.
(Sursa: www.cosmopolitan.ro)
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Diverse

Ultima oră

Titlurile zilei