Răcoroasă și aromată, supa de mango îți va cuceri toate simțurile. Iată ce ingrediente și ce cantități trebuie să folosești: 1-2 fructe de mango, 250 ml iaurt, 1 cană de lapte, 1 lingură zahăr pudră, 2-3 piersici și o lingură de unt.
- Publicitate -
Iată cum prepari: 1. Se curăță și se taie bucățele, 1-2 fructe mango, bine coapte. Se pun în blender și se adaugă iaurtul proaspăt, o cană cu lapte și o lingură cu zahăr pudră. Ingredientele se amestecă bine, până rezultă o spumă, pe care o lași să se liniștească într-un vas, la rece. 2. Curăță de coajă și taie felii 2-3 piersici pe care le călești ușor pe foc, într-o cratiță, cu puțin unt. Le dai deoparte, le pudrezi cu zahăr și le lași să se răcească bine. Servește supa de mango cu câteva bucățele de piersică în ea. Poftă bună!
(Sursa: www.retete.eva.ro)