40 de firme specializate participă la Târgul pentru Nunți

de Anca CHICU Joi, 01 Martie 2012 628
Cuplurile care intenționează să-și unească destinele anul acesta sunt așteptate la cea de-a VIII-a ediție a Târgului pentru Nunți organizată de Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța (CCINA) la Centrul EuroLitoral. Aceasta are loc în perioada 2 - 4 martie.
Potrivit reprezentanților CCINA, 40 de firme specializate din Constanța, București, precum și din Brașov, Tulcea, Ilfov și Oradea expun pe o suprafață de aproximativ 1.000 de mp.
În cadrul acestui salon viitorii miri găsesc de la invitații de nuntă până la aranjamente pentru spațiul dedicat evenimentului. Standurile organizatorilor de nunți mai includ aranjamente florale, decorațiuni sau meniuri speciale. Bineînțeles, nu lipsește nici îmbrăcămintea pentru miri, dar și pentru domnișoarele de onoare și nași. În plus, și agențiile specializate în organizarea acestor evenimente vin la târg cu oferte care mai de care mai tentante.
Dansul mirilor reprezintă pentru multe cupluri un moment care nu poate trece chiar oricum, așadar la târg vor fi prezenți și coregrafi care să le îndrume pașii. O școală de dans chiar va face demonstrații pe toată perioada târgului, iar o alta, de make-up, va oferi consultanță viitoarelor mirese.
"Pentru tinerii în prag de căsătorie care își pregătesc marele eveniment această manifestare expozițională constituie o mare oportunitate de a consulta ofertele promoționale și noile tendințe ale acestui domeniu", au precizat reprezentanții CCINA.
La târg participă 26 de firme din Constanța, zece din București și câte una din Brașov, Tulcea, Ilfov și Oradea. Suprafața și numărul de firme este aproximativ aceleași ca și în anul precedent.
Pe 2 și 3 martie Târgul pentru Nunți poate fi vizitat în intervalul orar 10.00 - 20.00, iar duminică, 4 martie, între 10.00 - 16.00. Targul 
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Economie

Ultima oră

Titlurile zilei