A început livrarea primelor autovehicule Transit Courier şi Tourneo Courier produse de Ford Otosan la Craiova

de Sorin MIHALACHE Vineri, 08 Decembrie 2023 198
Ford Otosan a început încărcarea primelor garnituri de tren şi trailere cu noile modele Transit Courier şi Tourneo Courier produse la Craiova, care vor pleca pentru livrare spre clienţii din Europa şi Turcia.
Potrivit Ford România, în acest context, compania a invitat la fabrica Ford Otosan din Craiova primii săi clienţi de Transit Courier, care au avut ocazia să viziteze fabrica şi să descopere totodată procesele de producţie a modelelor Ford construite în România.
Proiectate împreună de echipele Ford Otosan şi Ford, dezvoltat şi produs de Ford Otosan, noile modele ale gamei Courier se alătură pe linia de producţie modelului Ford Puma şi vor dispune împreună şi de versiuni complet electrice, care vor fi produse la uzina din Craiova în 2024.
Ford Otosan a început producţia noii game Courier în luna octombrie a anului în curs. Pentru a sprijini producţia noii generaţii a gamei Courier la uzina din Craiova, Ford Otosan a demarat deja o investiţie de 490 de milioane de euro şi a desfăşurat o campanie majoră de recrutare, creând 1.300 de noi locuri de muncă. 
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Economie

Ultima oră

Titlurile zilei