ANAF atenţionează în legătură cu o campanie de mesaje false transmise în numele instituţiei

de Sorin MIHALACHE Sâmbătă, 15 Iunie 2024 238
O nouă campanie de mesaje false, transmise în numele Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF), este în desfășurare în această perioadă.
„Contribuabililor, persoane juridice, le este solicitată lista entităților externe care au de achitat către societate sume mai mari de 10.000 de euro.
Falsificatorii motivează că scopul acestei solicitări este de a asigura o mai bună gestionare a fluxurilor financiare internaționale și de a preveni potențiale riscuri asociate neîncasării sumelor datorate.
Precizăm că ANAF nu solicită astfel de informații și nici nu intervine în relația comercială dintre persoanele juridice.
Mesajele sunt transmise, de această dată, de la adresa de e-mail [email protected].
Atragem atenția că această adresă de e-mail NU aparține ANAF și nu trebuie să dați curs solicitărilor!
Reamintim că serviciul Spațiul Privat Virtual, pus la dispoziția contribuabililor, gratuit, a fost creat și dezvoltat tocmai pentru o comunicare securizată cu instituția.
De asemenea, contribuabilii pot obține informații fiscale cu caracter general la CALL CENTER ANAF 031.40.39.160”, se arată într-un comunicat de presă transmis, vineri, 14 iunie, de Serviciul comunicare, relaţii publice şi mass-media din cadrul ANAF. 
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Economie

Ultima oră

Titlurile zilei