Zeci de oi au murit și cinci bărbați au ajuns la spital după ce au spălat animalele cu o soluție împotriva scabiei

de Alina DRACOPOL Sâmbătă, 15 Iunie 2024 322
Cinci bărbați din Moșoaia, județul Argeș, au ajuns sâmbătă la spital după ce au spălat peste 50 de oi cu o soluție împotriva scabiei. Animalele au murit.
În jurul orei 12:00, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Pitești au fost sesizați cu privire la faptul că, la o fermă de animale din localitatea Moșoaia, mai multe persoane acuză stare de rău, după ce ar fi folosit o substanță chimică pentru spălarea ovinelor.
La fața locului s-au deplasat polițiști de investigații criminale, ordine publică, dar și polițiști din cadrul Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase Argeș și Biroului pentru Protecția Animalelor.
„Din primele verificări s-a stabilit faptul că, cinci bărbați, cu vârste cuprinse între 43 și 57 de ani, s-ar fi intoxicat, în urma spălării ovinelor cu o substanță chimică folosită pentru combaterea scabiei. Toate cele cinci persoane au fost transportate la spital. Totodată, s-a constatat decesul a peste 50 de ovine", a transmis Inspectoratul Poliției Județene Argeș
Cercetările continuă.
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Eveniment

Ultima oră

Titlurile zilei