Anunț important al Fiscului din Constanța

de Ion TIȚA-CĂLIN Miercuri, 13 Ianuarie 2016 258
Administrația Județeană a Finanțelor Publice Constanța anunță că procesele informatice de arondare și rearondare a contribuabililor de la și la nivelul municipiului Constanța, de preluare în administrare a contribuabililor arondați fiscal Serviciului Fiscal Orășenesc Năvodari și închidere a evidențelor fiscale anuale necesare administrării contribuabililor, nu au fost finalizate până la data anunțată, respectiv 13 ianuarie 2016.
"Deoarece nu putem estima o dată exactă de finalizare a acestor operații informatice, vom anunța reluarea relației cu publicul la ghișeele AJFP Constanța - Colectare, la o dată ulterioară. Ne cerem scuze pe această cale contribuabililor și îi asigurăm de întreaga noastră considerație" - se arată în comunicatul de presă semnat de Ionuț Mișa, șeful Administrației Județeane a Finanțelor Publice Constanța. 
Taguri

Comentează știrea

Cosmin
13 ianuarie 2016
Cea mai solicitata oferta de lucru online!

Cea mai solicitata oferta de lucru online! Suntem in plina ascensiune si suntem cei mai cautati! Oferim celor interesati posibilitatea unei colaborari online, part-time, la domiciliu, cu castiguri asigurate prin contract de comision. Cerem: cunostinte minime de navigare pe internet, de lucru cu fisiere pdf si word, de folosire a emailului. Sunt necesare calculator si conexiune la internet. Asiguram instruire gratuita si pas cu pas. Numai persoanele foarte serioase sunt asteptate sa ceara detalii la adresa de email: [email protected]

Alte știri din sectiunea Economie

Ultima oră

Titlurile zilei