Bavaria Motors a prezentat constănțenilor cele mai noi modele BMW Fanii BMW au putut analiza îndeaproape modelele BMW X1 Sport Line și X Line, BMW X6 și BMW seria 7

de Anca CHICU Luni, 24 Septembrie 2012 421
Constănțenii au avut posibilitatea, sâmbătă, să admire cele mai noi modele BMW. Bavaria Motors a dat startul sezonului de toamnă printr-un eveniment special, dedicat clienților și fanilor BMW, în cadrul căruia au fost prezentate, oficial, cele mai noi modele BMW X1 Sport Line și X Line, BMW X6 și BMW seria 7.

Începând cu această toamnă, BMW Seria 7 beneficiază de o restilizare estetică și în același timp de noi inovații tehnologice. Astfel, noile modele sunt echipate cu faruri LED și cu grila față modificată, fiind ușor de diferențiat față de modelele anterioare. Cutia de viteze automată cu opt trepte și motoarele mai puternice, dar în același timp mai economice, șasiul optimizat, noul sistem profesional de navigație, parking assistant plus sunt doar câteva inovații tehnice ale noilor modele.
Și modelul care a înregistrat un real succes în România, dar și în celelalte țări europene, BMW X1, apare începând din această toamnă cu noi elemente stilistice, dar și cu două ediții speciale BMW Sport Line și BMW xLine. BMW X1 a deschis segmentul SUV compact, devenind un succes remarcabil al mărcii. Acum își întărește poziția pe piață cu o serie de îmbunătățiri de design și tehnologii unice față de competiție, așa cum este cutia de viteze cu opt trepte, motorizări noi și pachetul de tehnologii BMW EfficientDynamics care includ și modul de funcționare ECO PRO. Anul 2012 marchează premiera acestui model în SUA. 
Pe de altă parte, unul din cele mai apreciate modele BMW, primul Sport Activity Coupe din lume, beneficiază începând cu această toamnă de modificări de design și de noi echipamente inovatoare, cum sunt farurile integrale LED, o premieră absolută pentru acest segment de automobile. Supremația dinamică este subliniată de motoarele pe benzină și diesel, echipate cu tehnologia BMW TwinPower Turbo Technology și de sistemul inteligent de tracțiune integrală xDrive completat de Dynamic Performance Control (diferențialul care permite distribuția optimă de cuplu între roțile spate). 
Noul BMW X6 M50d vine cu cel mai puternic motor diesel de șase cilindri în linie oferit pe piață, cu performanțe care rivalizează cu modele concurente cu versiuni cu o cilindree de două ori mai mare.
Oaspeții evenimentului de sâmbătă au avut la dispoziție consultanți specializați ai Bavaria Motors pentru a descoperi și alte ofertele speciale destinate modelelor BMW Drive.

Taguri

Comentează știrea

x
24 septembrie 2012
xx

se pare ca e criza doar pt unii ! saracii de ei ! se gandesc cu groaza la ce va fi maine...

Alte știri din sectiunea Economie

Ultima oră

Titlurile zilei