Spinoasa chestiune a podului de la Agigea Cât de greu este pentru CNADNR să răspundă la întrebările operatorilor portuari?

de Ion TIȚA-CĂLIN Joi, 26 Iulie 2012 260
În urma restricționării traficului greu pe podul de la Agigea, agenții economici portuari au adresat Companiei Naționale de Autostrăzi și Drumuri Naționale, prin intermediul ziarului "Cuget Liber", următoarele întrebări: "Din ce cauză a fost impusă restricția? Până la ce dată va dura? Ce rute ocolitoare ar trebui să folosească vehiculele care depășesc 15 tone? De ce nu s-a făcut informarea din timp, astfel încât agenții economici să ia măsurile necesare?". Au trecut aproape două zile de la primirea mesajului și CNADNR nu a transmis răspunsurile solicitate. Chestionat în după-amiaza zilei de ieri, la telefon, asupra întârzierii, purtătorul de cuvânt al CNADNR a declarat: "Toată lumea întreabă. Nu e așa de simplu de dat un răspuns. Se lucrează la el."Dacă CNADNR-ului îi este atât de greu să răspundă la câteva întrebări simple, vă închipuiți cât de greu le este portuarilor și transportatorilor să găsească rute ocolitoare pentru track-urile încărcate cu mărfuri containerizate, mărfuri agabaritice și componente pentru centralele eoliene.Anunțăm CNADNR că ziarul nostru va aștepta răspunsul oricât va fi nevoie: o săptămână, o lună, un an, un secol. Poate cu această ocazie, "Cuget Liber" va omologa, pentru "Cartea Recordurilor", cel mai lung timp de răspuns din partea unei entități de stat.
Taguri

Comentează știrea

un cond.auto de mare tonaj
19 septembrie 2012
teribila mafie C.N.A.D.R.

Da,- inteleg situatia cum ca podul de la agigea este defect, si asta datorita verificarilor care nu s-au facut la timp,desi banii s-au incasat pe aceste lucrari,- Si, ne obligati sa ocolim 80 de KM, pe un drum ingust unde lovim oglinzile la camioane, pentru a ajunge in portul Agigea sud, Dar nu inteleg faptul ca daca eu am platit un sac de bani pentru o rovinieta cu valabilitate de un an si din cate stiu eu C.N.A.D.R. are obligatia de a-mi pune la dispozitie drumuri nationale practicabile,pentru ce mama dracului imi mai ies in cale strigoii aia de la drumuri judetene, si vor si ei un pic de ,,taxa pentru drumuri judetene". Oare cei de la C.N.A.D.R. sunt chiar atat de incompetenti incat nu pot sa rezolve situatia?- daca sunt atat de imbecili si incompetenti sa -si dea demisia si sa lase pe alti care ai intereseaza si de soarta soferilor de camioane.

Alte știri din sectiunea Economie

Ultima oră

Titlurile zilei