Cât trebuie să plătească firmele constănțene pentru a fi membre CCINA

de Anca CHICU Luni, 12 Martie 2012 243
Începând cu anul 2005, drepturile și obligațiile membrilor Camerei de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța (CCINA) sunt diferențiate în funcție de categoria de membru pentru care s-a optat, respectiv de nivelul de cotizație anuală pe care a achitat-o fiecare dintre aceștia. Iată care sunt la această oră sumele pe care trebuie să le achite re-prezentanții firmelor constănțene, sume ce se regăsesc și în proiectul de statut al CCINA pe 2012, dar și beneficiile lor: membrii Camerei care achită cotizația anuală corespunzătoare categoriei "de bază", adică 400 lei, beneficiază, pe lângă facilitățile și gratuitățile aprobate anual de Adunarea Generală, și de dreptul la un vot în Adunarea Generală, fără a putea propune candidați și a fi aleși în Colegiul de Conducere al Camerei.
Membrii Camerei care achită însă cotizația anuală corespunzătoare categoriei "bronz", de 600 lei, beneficiază și de dreptul la un vot în Adunarea Generală și de a propune candidați pentru Colegiul de Conducere al Camerei, fără a putea fi aleși ca membri ai Colegiului.
Urmează categoria "argint", adică 1.200 lei/an. Membrii care achită această sumă beneficiază, pe lângă celelalte facilități și gratuități, și de dreptul la un vot în Adunarea Generală, inclusiv de dreptul de a propune și de a fi aleși ca membri în Colegiul de Conducere al Camerei.
Membrii CCINA care achită cotizația anuală corespunzătoare categoriei "aur", respectiv 2.400 lei, beneficiază și de dreptul la un vot suplimentar, respectiv la două voturi, în Adunarea Generală, precum și de dreptul de a propune și de a fi aleși ca membri ai Colegiului de Conducere al Camerei.
În cele din urmă, membrii CCINA care achită cotizația anuală co-respunzătoare categoriei "platină", de cel puțin 4.000 lei, beneficiază de dreptul la două voturi suplimentare, respectiv trei voturi, în Adunarea Generală, precum și de dreptul de a propune și de a fi aleși în Colegiul de Conducere al Camerei. 
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Economie

Ultima oră

Titlurile zilei