CERONAV: Teodor Popa, prezent la evenimentul de diplomaţie economică de la Viena

de Sorin MIHALACHE Sâmbătă, 13 Aprilie 2024 217
Directorul general al Centrului Român pentru Pregătirea şi Perfecţionarea Personalului din Transporturi Navale - CERONAV, Teodor Popa, a participat la evenimentul de diplomaţie economică organizat de Ambasada României în Republica Austria, în cooperare cu Camera Economică a Austriei.
Evenimentul cu tema „Deblocarea potenţialului: accesul aerian şi maritim Schengen al României - catalizator pentru investiţii şi creşterea afacerilor”, a avut loc în capitala Austriei, Viena.
„În contextul aderării României la spaţiul Schengen cu frontierele aeriene şi maritime, întâlnirea a avut ca scop să aducă porturile maritime şi fluviale în faţa publicului specializat şi a mediului de afaceri austriac, constituit din reprezentanţi ai Camerei Economice Federale a Austriei, ai Asociaţiei Industriaşilor din Austria, ai porturilor dunărene din Austria.
Sesiunea de discuţii a prezentat o imagine de ansamblu asupra portului Constanţa, care este cel mai mare port maritim din Europa de Est şi cel mai important port din regiunea Dunării”, se arată într-un comunicat de presă transmis, vineri, 12 aprilie, de Serviciul Marketing din cadrul CERONAV.
Constanţa şi alte 25 de porturi interioare dunărene sunt noduri logistice importante care leagă ţările fără ieşire la mare din Europa Centrală şi de Est şi Asia. 
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Economie

Ultima oră

Titlurile zilei