Constănțenii pot cumpăra vacanțe mai ieftine și cu 30%

de Anca CHICU Miercuri, 08 Februarie 2012 949
Constănțenii care deja se gândesc la concediul din vară ar fi bine să-și cumpere vacanțele încă de pe acum. Ar putea face astfel o economie și de 30% datorită programului "Înscrieri timpurii 2012", lansat de ANAT, ajuns la cea de-a patra ediție.
Campania promoțională presupune acordarea unor reduceri de preț de până
la 30% pentru turiștii care aleg să achiziționeze de la agențiile de turism membre ANAT un pachet de servicii turistice cu plata integrală până pe 31 martie. Așadar, încă o lună și trei săptămâni pot fi cumpărate pachete turistice ceva mai ieftine pentru petrecerea concediului de vară în intervalul mai - septembrie 2012.
Oferta cuprinde hoteluri și unități de cazare de la două la cinci stele, în stațiunile montane, balneare și de agroturism, în Delta Dunării, precum și pe litoral.
Marea noutate a ediției 2012 este faptul că tarifele din programele din întreaga campanie "Vacanță în țara mea" vor fi extinse și către agențiile ANAT Moldova, deci vor fi valabile și pentru turiștii moldo-veni. "În acest fel atragem în destinațiile de vacanță românești o creștere a circulației turistice dinspre Moldova, odată cu o mai bună promovare a ofertei noastre de vacanțe", a precizat președintele ANAT, Corina Martin.
Constănțenii care vor să achiziționeze o vacanță în condițiile prevăzute de "Înscrieri timpurii 2012" găsesc pe site-ul ANAT toate informațiile cu privire la agențiile de turism care participă la acest program, cât și detalii legate de unitățile hoteliere care au aderat la el.
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Economie

Ultima oră

Titlurile zilei