Crizantema vrea să dea gata constănțenii cu o prăjitură specială: Foret Noire

de Anca CHICU Sâmbătă, 03 Martie 2012 2175
Să fii cofetar - patiser este pentru unii poate doar o simplă meserie, însă dacă pe lângă pricepere se adaugă și un strop de pasiune, "rețeta" este una mai mult decât… delicioasă. De acest lucru cu siguranță s-au convins deja constănțenii care pentru nimic în lume nu ar da gustul unei prăjituri proaspete, cu ingrediente atent alese, pe fursecurile din comerț frumos ambalate dar… cam atât. O prăjitură cu totul specială, numită Foret Noire, poate fi găsită de puțin timp la Laboratorul - Cofetărie Crizantema. Ca orice alt cofetar care se respectă, Ion Munteanu, cel care conduce această afacere dulce, nu vrea să dezvăluie rețeta. Este o prăjitură destul de cunoscută, dar întotdeauna rezultatul final diferă foarte mult, în funcție de ingre-dientele folosite, așadar trebuie neapărat încercată. Cadou de mărțișor nu este însă doar Foret Noire. Numeroase alte rețete franțuzești au prins viață recent în laborator.Cofetarii au furat meseriede la doi franceziDoi patiseri din Franța, extrem de pricepuți în meseria lor, Pierre și Dominique Olivier, și-au arătat măiestria, până de curând, în laboratorul Cofetăriei Crizantema. De la ei au "furat" angajații toate secretele multor rețete păstrate cu mare grijă de cei care lucrează în domeniu. 100% naturaleDin Laboratorul Crizantema ies prăjituri, torturi, fursecuri, înghețată și produse de patiserie realizate din materii prime 100% naturale, fără aditivi și coloranți artificiali. Astfel, termenul de valabilitate nu depășește 72 de ore. Din păcate, tocmai din cauza acestui lucru nu se poate duce o luptă de la egal la egal cu fursecurile din comerț, de exemplu, care au un termen de valabilitate chiar și de 120 de zile. Ce conțin acestea? Cu siguranță lista aditivilor nesănătoși este una destul de mare.
Taguri

Comentează știrea

yes
7 martie 2012
nu tot ce zboara se mananca

Da fiecare cioara isi lauda puiul. Dar in toata Constanta cat este ea de lunga si de lata de la Sud la nord,nu gasesti o patiserie care sa-ti placa. Servesti o prajitura toate sunt pline cu apa si cu zahar,iar la mijloc crema din margarina dar din plin,asa scarboase incat sa-ti iasa pe nas. Asa cum am vazut mai sus reclama la prajitura SARCHIZ are la zahar cu apa cat incape,dar cand vezi si crema aia groasa de margarina te apuca vomitatura pe loc. Cine a scris acest articol a doar scris dar nu a si gustat.

Eu
6 aprilie 2012
Ptr yes

Nush unde ai vazut u k scrie prajitura sarchiz k eu vad k fac reclama la foret noire...poate ma lamuresti si pe mine

Răspuns la: nu tot ce zboara se mananca
Adăugat de : yes, 7 martie 2012
Da fiecare cioara isi lauda puiul. Dar in toata Constanta cat este ea de lunga si de lata de la Sud la nord,nu gasesti o patiserie care sa-ti...

Alte știri din sectiunea Economie

Ultima oră

Titlurile zilei