Curs destinat responsabililor de mediu, toamna aceasta, la CCINA Constanţa

de Sorin MIHALACHE Duminică, 03 Septembrie 2023 209
Camera de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură Constanţa (CCINA) Constanţa organizează, toamna aceasta, o nouă serie de curs, destinată responsabililor de mediu.
„Având în vedere prevederile OUG 92/2021 privind regimul deşeurilor, pentru îndeplinirea obligaţiilor legale privind gestionarea deşeurilor, titularul unei activităţi, pentru care autoritatea competentă pentru protecţia mediului a emis o autorizaţie de mediu/autorizaţie integrată de mediu, are obligaţia să desemneze o persoană din rândul angajaţilor proprii sau să delege această obligaţie unei terţe persoane.
Persoanele desemnate trebuie să fie instruite în domeniul prevenirii generării de deşeuri şi al managementului deşeurilor, inclusiv în domeniul substanţelor periculoase, ca urmare a absolvirii unor programe de perfecţionare şi specializare recunoscute la nivel naţional.
Certificatul de absolvire este însoţit de suplimentul descriptiv care atestă competenţele dobândite şi este recunoscut la nivel naţional şi internaţional dacă este tradus şi apostilat”, au transmis reprezentanţii CCINA Constanţa.
Cursul de specializare se desfăşoară în intervalul 18 septembrie - 31 octombrie 2023. Relaţii şi înscrieri la tel. 0241.619.854, tasta 3, mobil 0725.308.745, e-mail: [email protected], b-dul. Al. Lăpușneanu nr. 185A. 
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Economie

Ultima oră

Titlurile zilei