De 8 Martie, bilete de tren InterCity la jumătate de preț pentru doamne și domnișoare

de Anca PAPAN Marţi, 04 Martie 2014 71
Pentru a sărbători Ziua Internațională a Femeii, CFR Călători oferă doamnelor și domnișoarelor posibilitatea de a călători cu trenurile InterCity în data de 8 martie beneficiind de o reducere specială de 50%.
Oferta este valabilă pentru călătoria în trafic intern, la următoarele trenuri InterCity:
- IC "Dacia" 346 și 347 și IC "Ister" 472 și 473 cu plecări din: București Nord, Ploiești Vest, Sinaia, Predeal, Brașov, Sighișoara, Mediaș, Blaj, Teiuș, Alba Iulia, Simeria, Deva, Arad și retur . 
- IC 533 Teiuș - Cluj Napoca,cu plecări din: Războieni, Câmpia Turzii, Cluj Napoca. 
- IC 532 Cluj Napoca - București Nord, cu plecări din: Câmpia Turzii, Războieni, Teiuș, Blaj, Copșa Mică, Mediaș, Sighișoara, Brașov, Predeal, Sinaia, Ploiești Vest.

De exemplu, doamnele și domnișoarele vor plăti 35 lei în loc de 65 lei pentru un bilet de la București Nord la Brașov cu trenul IC "Dacia" 346, la clasa a II-a, sau 37,25 lei în loc de 69,5 lei pentru un bilet de la Mediaș la Predeal cu trenul IC "Ister"473 la clasa a II-a.

Oferta este disponibilă doar la casele de bilete și este valabilă atât pentru călătoriile la clasa I, cât și la clasa a II-a, iar tariful de rezervare a locului de 5 lei se achită integral. Exemplele prezentate mai sus includ tariful de rezervare a locului. 

Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Economie

Ultima oră

Titlurile zilei