DRPCIV: VW, Dacia și Skoda, în topul înmatriculărilor noi în prima parte a lunii august

de Anca CHICU Marţi, 21 August 2012 229
Aproape 1.500 de autoturisme au fost înmatriculate în prima jumătate a lunii august, cele mai multe fiind din gama Volkswagen, relevă statistica parțială a Direcției Regim Permise Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor (DRPCIV), publicată pe site-ul instituției, anunță Agerpres.
Potrivit datelor oficiale, din cele 1.495 de înmatriculări noi pe segmentul autoturismelor, aproape jumătate (719 unități) au fost contabilizate de mărcile Volkswagen (273 de unități), Dacia (240 unități) și Skoda (206 unități).
În ceea ce privește mărcile rare, pe primul loc se clasează Jaguar, cu șase unități înmatriculate, urmat Porsche (patru unități), Lexus și Jeep (cu câte trei unități), Ferrari și MINI (cu câte două exemplare) și Infiniti (o unitate), scrie Agerpres.
Taguri

Comentează știrea

Fonduri UE
21 august 2012
FONDURI UE

Acum e momentul: In 2012 Fondurile Europene NERAMBURSABILE se Acorda si la noi la fel de Usor ca in statele membre ale Uniunii Europene! Iata cum obtii fonduri europene pentru afacerea ta in doar 2 luni si 17 zile. Aflii mai multe detalii pe site-ul: fondurieuropenenerambursabile.ro

Alte știri din sectiunea Economie

Ultima oră

Titlurile zilei