Energie, fiscalitate, bursă. INFO economic

de Sorin MIHALACHE Miercuri, 29 Martie 2023 119
l Statele membre ale Uniunii Europene au ajuns la un acord politic privind propunerea de prelungire a Regulamentului pentru acţiuni coordonate de reducere voluntară a consumului de gaze, a anunţat ministrul Energiei, Virgil Popescu, subliniind că, în perioada de aplicare a regulamentului, România a realizat economii voluntare de 21,2%, peste media UE.
Ministrul Energiei a participat, la Bruxelles, la şedinţa Consiliului Transporturi, Telecomunicaţii şi Energie.
l Valoarea rambursărilor înregistrată de la firmele de curierat, în primele trei luni ale anului, prin Declaraţia 395 depăşeşte cinci miliarde de lei, la un număr de 17 milioane de transporturi, conform datelor prezentate, într-un eveniment de specialitate, de către Teodor Alexandru Georgescu, director general al Direcţiei Antifraudă din cadrul Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală.
l Programul „Made in Romania” a generat 20 de finanţări prin piaţa de capital, de 230 de milioane de euro, a afirmat, miercuri, 29 martie, directorul general al Bursei de Valori Bucureşti (BVB), Adrian Tănase.
De asemenea, directorul general al BVB şi-a exprimat speranţa că România va avea o economie mult mai puternică, care să exporte, care să se dezvolte şi regional. 
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Economie

Ultima oră

Titlurile zilei