Fetelor, se deschide Târgul pentru nunți!

de Ion TIȚA-CĂLIN Vineri, 04 Aprilie 2014 324
Evenimentul "number one" al sfârșitului de săptămână îl reprezintă deschiderea Târgului pentru nunți și a Salonului profesional pentru înfrumusețare. Manifestarea expozițională este organizată de Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța, în perioada  4 - 6 aprilie 2014, la Centrul de Afaceri EuroLitoral (fostul Bingo - Mamaia). 

Pe o suprafață de aproximativ 1.500 de mp., peste 50 de firme specializate, din Constanța, București, Brașov, Tulcea, Oradea, Timis, Suceava, Târgu Neamț și Ploiești, expun: rochii și pantofi de mireasă, costume pentru miri, verighete și inele de logodnă, rochii și costume de gală, accesorii pentru nunți, flori și aranjamente florale, invitații de nuntă, decorațiuni și efecte speciale, servicii foto-video, de consultanță regie eveniment, cursuri de dans, servicii profesionale de make-up, echipamente pentru cosmetice și îngrijire corporală, produse hair-style și machiaj.

Salonul profesional pentru înfrumusețare este dedicat profesioniștilor din segmentul beauty - cosmetică, îngrijire corporală și hair-style. Vizitatorii pot participa la o tombolă, al cărei premiu este o rochie de mireasă. Tombola se desfășoară în zilele de 4 și 5 aprilie, urmând ca duminică, 6 aprilie, câștigătoarea să intre în posesia premiului. 

Programul de vizitare a târgului este următorul: în zilele de 4 și 5 aprilie, între orele 10 și 19; duminică 6 aprilie, între orele 10 și 16.

Taguri

Comentează știrea

admirator
4 aprilie 2014
si cu cine va maritati?

faceti nunta intre voi? Nu vad nici un costum de mire in expozitie! "Casa de piatra!"

Alte știri din sectiunea Economie

Ultima oră

Titlurile zilei