Hotelul Royal din Constanţa, scos la vânzare pentru patru milioane de euro

de Sorin MIHALACHE Joi, 20 Iunie 2024 215
Numeroase active din industria HoReCa de pe litoral sunt scoase, din varii motive, la vânzare. Site-urile de imobiliare sunt pline de anunţuri prin care hoteluri, restaurante sau pensiuni îşi caută noi proprietari. În unele cazuri, sunt afaceri de succes, predate la cheie, în altele, socotelile n-au ieşit tocmai cum ar trebui, dar sunt şi cazuri în care proprietarii pur şi simplu vor să încaseze şi să trăiască liniştiţi până la sfârşitul vieţii.
Astfel, Hotelul Royal din Constanţa este scos la vânzare, preţul solicitat de proprietar fiind de 3,77 milioane de euro, fără TVA.
Amplasată pe bulevardul Mamaia şi clasificată la patru stele, unitatea dispune de 50 camere de cazare (cinci apartamente, cinci camere extralarge (garsoniere), 25 camere duble (pat matrimonial), 15 camere cu două paturi, dotate cu aer condiţionat, TV, minibar şi birou. Restaurantul are o capacitate de 80 de locuri, iar evenimentele speciale pot fi organizate în sala de conferinţe.
Mult mai ieftin se vinde un hotel situat în zona ultracentrală a staţiunii Eforie Nord. În schimbul a 1,5 milioane de euro, deveniţi noul proprietar al unei unităţi ce cuprinde 43 de camere complet utilate, cu grupuri sanitare, mobilă, tv, acces camere cu cartele şi parcare proprie în subteran. Anul construcţiei: 2009. 
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Economie

Ultima oră

Titlurile zilei