Iată când va fi lansat apelul de proiecte pentru traseele cicloturistice

de Ion TIȚA-CĂLIN Vineri, 25 Noiembrie 2022 286
Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației (MDLPA) a finalizat ghidul solicitantului pentru proiectele finanțate prin componenta 11 „Turism și cultură” a Planului Național de Redresare și Reziliență (PNRR), a anunțat ministrul Cseke Attila.
„Este ultimul apel de proiecte pentru programele derulate din PNRR de Ministerul Dezvoltării, iar aceste investiții vor contribui la asigurarea unei rețele de trasee cicloturistice la nivel național și european” – a declarat Cseke Attila.
Bugetul total alocat acestei componente este de 247,5 milioane de euro pentru implementarea a 3.000 kilometri de trasee cicloturistice, în vederea creșterii accesibilității zonelor turistice. Principalii beneficiari sunt unitățile administrativ-teritoriale. Proiectele pot fi depuse în parteneriat sau individual de către beneficiarii reprezentați de autorități ale administrației publice centrale. Apelul de proiecte pentru traseele cicloturistice la nivel național, cu finanțare din PNRR, va fi lansat pe data de 5 decembrie 2022. 

Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Economie

Ultima oră

Titlurile zilei