Leul încheie săptămâna pe plus față de principalele valute

de Ion TIȚA-CĂLIN Sâmbătă, 04 Aprilie 2015 113
Moneda noastră națională a reușit să termine săptămâna în avantaj față de principalele valute. În cursul tranzacțiilor de pe piața interbancară, din data de 3 aprilie 2015, euro a pierdut un nesemnificativ 0,0002 lei, deprecierea fiind de… 0,00% față de ziua precedentă. Banca Națională a României a afișat un curs de schimb de 4,4157 lei pentru un euro.

În schimb, moneda americană a pierdut 0,0196 lei, respectiv cu 0,48%. Banca Națională a României a afișat un curs de schimb de 4,0582 lei pentru un dolar. La rândul său, francul elvețian încheie săptămâna în declin în fața leului, spre satisfacția celor ce dețin credite în această monedă. În cursul tranzacțiilor de vineri, a cedat 0,0122 lei. Banca Națională a României a afișat un curs de schimb de 4,2296 lei pentru un franc elvețian, cu 0,29% mai mic decât cu o zi înainte.

Taguri

Comentează știrea

1. Comentariu marcat ca fiind necorespunzător

Acest comentariu contravine regulilor și condițiilor de utilizare a site-ului CugetLiber.ro. Conținutul lui poate fi inadecvat sau chiar ofensator pentru vizitatori. Daca ai luat la cunoștință avertismentul și dorești să citești acest comentariu pe propria răspundere click aici.

Alte știri din sectiunea Economie

Ultima oră

Titlurile zilei