Maritime Business Week, prima zi. SEAtalks, târg de cariere şi sesiune de conferinţe tematice

de Sorin MIHALACHE Marţi, 25 Iunie 2024 300
Programată marţi, 25 iunie, când este sărbătorită Ziua Internațională a Navigatorului, prima acțiune din programul evenimentului Maritime Business Week este dedicată personalului navigant din România.
SEAtalks reprezintă un punct de întâlnire pentru personalul navigant experimentat, pentru cei interesați de o carieră în acest domeniu vibrant, dar și pentru companiile maritime în căutare de profesioniști talentați. Evenimentul oferă oportunități unice de a interacționa și de a stabili legături valoroase cu experți, colegi de profesie și potențiali angajatori.
SEAtalks oferă discursurile experților în domeniu, răspunsuri la cele mai mari întrebări legate de viața de navigator, identificarea oportunităților de angajare la companii de renume, schimburi de experiență și de bune practici cu alte persoane cu experiență.
În cadrul Maritime Business Week, SEAtalks este o acțiune organizată prin parteneriatul dintre CCINA Constanța, reprezentată de directorul general Ruxandra Serescu, și Seaplify, care însumează opt speakeri, peste zece companii înscrise, aproximativ șase ore de explorare a tematicii din domeniu și de conexiune.
La SEAtalks, târg de cariere și sesiune de conferințe tematice, doritorii s-au putut înscrie gratuit.
Manifestarea se desfășoară la Universitatea Maritimă din Constanța. 
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Economie

Ultima oră

Titlurile zilei