Mierea din Constanța a ajuns la Câmpina, la cel mai important festival de profil

de Anca CHICU Luni, 27 Februarie 2012 686
A fost un week-end foarte "dulce" la Câmpina. Începând de vineri și până ieri, acolo s-a desfășurat Târgul Mierii 2012, unde au fost prezenți și doi apicultori constănțeni, dar și vicepreședintele APIS Tomitana Dacica, Ionel Togan, totodată vicepreședinte al ROMAPIS - Federația Asociațiilor Apicole din România. "Este un târg reușit. Vânzarea de miere a mers chiar bine, dar s-au declarat foarte mulțumiți nu doar participanții care au venit la târg cu miere, ci și cei cu utilaje", a precizat Ionel Togan.
Vremea frumoasă de la Câmpina, cu mult soare, a contribuit din plin la o atmosferă generală de sărbătoare. Sâmbătă, pe lângă o sumedenie de concursuri, Mircea Vintilă și invitații săi au întreținut vizitatorii și expozanții.
Ieri a avut parte și un simpozion "Apicultura și provocările crizei", la care au participat reprezentanți ai organismelor naționale cu implicații în apicultură, implicit ai Ministerului Agriculturii, după cum a precizat Ionel Togan, ai firmelor de profil, cât și oameni cu multă experiență în domeniu. 
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Economie

Ultima oră

Titlurile zilei