Ministrul Finanţelor: Nu vor fi alte creşteri de taxe pentru următorii doi ani!

de Alina DRACOPOL Sâmbătă, 15 Octombrie 2022 198
Ministrul Finanţelor, Adrian Câciu, a anunţat că nu vor fi alte creşteri de taxe pentru următorii doi ani, înafara celor anunţate deja. El a precizat că România va ieşi pe creştere economică şi în 2023, anunță news.ro.

Adrian Câciu a fost întrebat, sâmbătă, la Antena 3, dacă urmează alte schimbări în materie fiscală, dacă românii trebuie să se aştepte la creşteri de taxe în afara celor anunţate în vară, scrie stiripesurse.ro 

"Nu pentru 2023 şi 2024. Avem şi analiza făcută de Comisia Europeană. Sunt cele care s-au stabilit în ajustarea fiscală care a avut la jumătatea acestui an. Reforma fiscală a fost validată de Comisia Europeană. Cum trecem peste această perioadă? Nu renunţăm la reforme dacă vreţi ca la sfârşitul acestei perioade să fim într-adevăr un stat rezilient, cu o economie rezilientă şi să nu mai fim vulnerabili la fiecare bătaie de vânt inflaţionistă sau de altă natură. Nu vor fi creşteri de taxe...nici nu au fost creşteri, au fost eliminarea unor excepţii, dacă vrem să fim sinceri până la capăt”, a explicat Adrian Câciu.

Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Economie

Ultima oră

Titlurile zilei