Navaliştii din sectoarele Armare şi Docuri au debutat în Concursul SSM 2023

de Sorin MIHALACHE Joi, 26 Octombrie 2023 126
Organizat cu sprijinul preşedintelui companiei, Gheorghe Bosînceanu, şi a conducerii executive a Şantierului Naval Constanţa (SNC), Concursul Securitate şi Sănătate în Muncă (SSM) 2023 este în plină desfăşurare.
După ce, miercuri, 25 octombrie, la competiţie au participat câte trei concurenţi de la fiecare formaţie de maistru din sectoarele Corp Hală şi Corp Montaj - 18 concurenţi şi Tubulatură cu Lăcătuşerie - 18 concurenţi, joi, 26 octombrie, s-au confruntat cei 24 de concurenţi de la sectoarele Armare şi Docuri, pentru ca, vineri, 27 octombrie, să vină rândul celor 23 de concurenţi din sectoarele Comercial-Transporturi, HSEQ, TESA şi Mentenanţă să-şi demonstreze cunoştinţele temeinice. 


„Concurentul care va obţine numărul cel mai mare de puncte, din cei trei concurenţi pe fiecare formaţie de maistru/compartiment, urmează să participe la faza finală, pe societate, programată în data de 23 noiembrie şi pentru care trebuie însă să se pregătească mult mai bine.
Urăm mult succes în continuare tuturor concurenţilor!”, a declarat, pentru „Cuget Liber”, preşedintele Sindicatului Liber al Navaliştilor din SNC, Perodin Dede.
La ediţia din acest an a Concursului SSM, s-au înscris 83 de concurenţi, din toate sectoarele de activitate. 

Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Economie

Ultima oră

Titlurile zilei