Precizările SC "Argus" privind cercetarea efectuată de DNA

de Ion TIȚA-CĂLIN Miercuri, 21 August 2013 162
Producătorul "Argus", din Constanța, a dat publicității un comunicat "referitor la evenimentele aflate în cercetare pe rolul DNA, în legătură cu licitația pentru furni-zarea de ulei de floarea soarelui, îmbuteliat în sticle de plastic de 1litru, achiziționat de pe piața comunitară din mijloacele financiare puse la dispoziție de Comisia Europeană, în cadrul aplicării planului european de ajutoare pentru persoanele cele mai defavorizate din România".
În mesaj se precizează că SC "Argus" a participat la licitație, care s-a desfășurat prin sistemul electronic pentru achiziții publice (SEAP) timp de 24 ore, începând cu data de 26 iulie 2013, ora 14, până a doua zi, la ora 14.
În urma finalizării licitației electronice, "Argus" a fost declarată câștigătoare pentru trei loturi regionale: lotul 2, lotul 3 și lotul 4. În baza celor trei contracte sem-nate cu APIA, producătorul s-a angajat să livreze 9.571.699 litri de ulei de floarea soarelui, în perioada 01.08.2013 - 30.09.2013. Până la această dată, "Argus" a livrat peste 2.700.000 litri și are capacitatea de a finaliza cu succes întregul contract.
"Argus SA aduce la cunoștința acționarilor, investitorilor și colaboratorilor că nu a încălcat nicio prevedere legală, nu a influențat în mod fraudulos sau imoral rezultatul licitației, niciun angajat al societății nu a săvârșit și nu este acuzat de fapte de natură penală în dosarul aflat în cercetare" - se precizează în finalul comunicatului. 
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Economie

Ultima oră

Titlurile zilei